Grote woning met appartement verdieping en Garage te Bennesteeg Gent.

Grote woning met appartement verdieping en Garage te Bennesteeg Gent.

De woning bevat reeds twee huisnummers nr 9 en 11. De woning heeft grote ruimtes maar heeft een grondige renovatie nodig.
Voor het ogenblik ingedeeld: inkomhal met toegang tot garage. Groot trappenhal met toegang tot living, eetkamer en de grote koer. Keuken met badkamer. Grote kelder aanwezig.
Via de mooie trap bereikt u 4 grote slaapkamers en op de tweede verdieping is er een appartement met living/eetkamer, keuken en douche plus één slaapkamer en zolder.
De grondoppervlak is 178m2 en de bewoonbare oppervlakte is 345m2.
Geschikt voor meerdere projecten.
Voor info/of bezoek gelieve te mailen naar: Annelies@centeroffice.be ADVIS STEDENBOUW:
Samengevat stelt monumentenzorg het behoud van het gebouw voorop. De 17de-eeuwse kern en waardevolle latere uitbreidingen en verbouwingen motiveren dit behoud. Stedenbouw moet nog adviseren over de mogelijke herbestemming en de voorwaarden die hieraan gekoppeld zijn. Een herbestemming en/of verbouwing dient de bestaande structuur (gevels, dragende binnenmuren, moer- en kinderbalken) en waardevolle elementen (zoals trap, schouwen, moulureplafonds,...) als uitgangspunt te nemen.

Technische gegevens

Beschikbaar vanaf: Bij akte
Bewoonbare opp.: 345 m²
Bebouwde opp.: 115 m²
Informatieplicht:
  • Stedenbouwkundige vergunning : Neen
  • Dagvaarding uitgebracht: Neen
  • Rechterlijke beslissing: Neen
  • Voorkooprecht: Ja
  • Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen
  • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde

Uw gegevens


5

2

178 m²

Ja

Niet gevonden wat u zocht?

Ben je op zoek naar een woning of handelspand om te kopen of te huren? Wij helpen je graag verder. Bel ons even op 09 223 08 29 of spring eens binnen op kantoor. 
 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van panden uit ons aanbod die aan jouw criteria voldoen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: