Opbrengsteigendom bij het Prinsenhof

Opbrengsteigendom bij het Prinsenhof

Opbrengsteigendom in de buurt van St Lucas ziekenhuis: : bestaat uit 6 vergunde kamers (1 kamer wordt momenteel als fietsenstalling gebruikt). Op het GV bevindt zich een studio (15,50 m2) met kitchenette, douchekamer met toilet, lavabo en douche. In de gang is er nog een douche met toilet voor gemeenschappelijk verbruik van de andere kamers (12,46 m2; 13,37 m2; 13,59 m2; 12,34 m2). Op het 1ste V. en de 2de V. bevinden zich telkens 2 kamers met kitchenette en lavabo. Conformiteitsattest aanwezig. De woning is in perfecte staat, is goed onderhouden en geschilderd. CV op gas (gemeenschappelijk via caloriemeters), water is gemeenschappelijk, elektriciteit is apart. Huuropbrengst per JAAR 14.400 € voor dit jaar. Jaarlijkse huurcontracten.. Voor meer info, contacteer Mevr. Anne lies op nr 0475 453 165
Een goede opbrengst zonder zorgen.

Technische gegevens

Beschikbaar vanaf:
Bewoonbare opp.: 155 m²
Bebouwde opp.: 55 m²
Niet geïndex. K.I.: € 1 227
Verwarming: Aardgas
Beglazing: Dubbel
Informatieplicht:
  • Stedenbouwkundige vergunning : Ja
  • Dagvaarding uitgebracht: Neen
  • Rechterlijke beslissing: Neen
  • Voorkooprecht: Neen
  • Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen
  • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Uw gegevens


5

2

55 m²

254 KWh/m²

Niet gevonden wat u zocht?

Ben je op zoek naar een woning of handelspand om te kopen of te huren? Wij helpen je graag verder. Bel ons even op 09 223 08 29 of spring eens binnen op kantoor. 
 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van panden uit ons aanbod die aan jouw criteria voldoen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: