Instapklare woning met grote tuin te Lochristi/Zeveneken.

Instapklare woning met grote tuin te Lochristi/Zeveneken.

Voor bezoek en/of info mailen naar: annelies@centeroffice.be

Deze familiewoning beschikt over 115m2 bewoonbare ruimte met een ruime lichtrijke living en eetplaats, open en ingerichte moderne keuken met uitzicht op terras en grote tuin. (tuinhuis)
Op de eerste verdieping: twee slaapkamers en een badkamer en nog een derde werk/slaapkamer. De woning is instapklaar en beschikt over een EPC van 264. Overal dubbelglas en verwarming op aardgas. Mogelijkheid tot bijbouwen van maximaal 1000 kubieke meter in totaal. ( momenteel 290m3) Klein beschrijf! KI 453Zie in bijlage het opmetingsplan van de landmeter alsook de eerste schetsen die er zijn die eigenaar aan het maken was voor een verbouwing. De schetsen kunnen altijd handig zijn om te tonen dat er met de woning nog mogelijkheden zijn op lange termijn. Dergelijke uitbreiding (met plat dak) zou tussen de 75.000 en 100.000 EUR kosten (al naargelang de afwerking en zo). en maar 6%BTW.

Er wordt niet enkel een woning verkocht, maar eigenlijk ook een lot met uitbreidingsmogelijkheden samen met de wetenschap dat in de omgeving niet meer zal worden verkaveld (wegens de agrarische bestemming). Als u ziet dat in Lochristi minstens 300 EUR wordt gevraagd per vierkante meter in een verkaveling (waarop u nog moet beginnen bouwen en 21% BTW moet betalen) vinden wij de woning in Bastelare een mooie opportuniteit (zeer goed gelegen in een agrarische omgeving met mogelijkheden).

Technische gegevens

Beschikbaar vanaf: Bij akte
Bewoonbare opp.: 115 m²
Verwarming: Aardgas
Informatieplicht:
  • Stedenbouwkundige vergunning : Neen
  • Dagvaarding uitgebracht: Neen
  • Rechterlijke beslissing: Neen
  • Voorkooprecht: Neen
  • Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen
  • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Uw gegevens


2

1

516 m²

Ja

264 KWh/m²

Niet gevonden wat u zocht?

Ben je op zoek naar een woning of handelspand om te kopen of te huren? Wij helpen je graag verder. Bel ons even op 09 223 08 29 of spring eens binnen op kantoor. 
 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van panden uit ons aanbod die aan jouw criteria voldoen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: