top of page
kyle-arcilla-XA1pHcB5AMA-unsplash (1).jpg

83% van de panden binnen de 8 weken verkocht.

Een cijfer waar we als erkende vastgoedmakelaars zeer trots op zijn. De combinatie van ervaring en jong opkomend talent zorgt ervoor dat we kennis & nieuwe trends laten samenvloeien.

Een woning verkopen of verhuren is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Het is meer dan een bord plaatsen, publiceren en wachten op een verkoop of verhuur.


Door onze jarenlange ervaring, opgebouwd netwerk, tevreden klanten, gerealiseerde verkopen en verhuren, de kracht van samenwerking, … zijn wij uitzonderlijk sterk in het begeleiden en
sturen van uw verkoop of verhuur proces.

kyle-arcilla-LcISOjyekj0-unsplash.jpg

Allereerst vormt een correcte waardebepaling de basis van een vlotte verkoop/verhuur. Dankzij onze achtergrond als erkende Vlabel schatters mag u zeker zijn van een correcte
prijszetting. Daarnaast is het voor een particulier nog moeilijk te volgen aan welke wettelijke verplichtingen moet voldaan worden.

 

Wij regelen de samenstelling van uw dossier (EPC
attest, asbest attest, elektrische keuring, stedenbouwkundige inlichten, watertest, …) zodat u tijdens dit proces van zorgen blijft gespaard.


Vervolgens wordt een publiciteitsplan uitgewerkt waarbij een professionele fotoreportage wordt opgemaakt met behulp van drone beelden. Later gaan we over tot doelgerichte publicatie waarbij we gebruik maken van de nieuwste marketingtechnieken.

 

Onze werkwijze concreet

Visual.jpg

Geen resultaat = geen kosten

Iedere woning is uniek, iedere verkoop/verhuur is uniek, dit vraagt dus om een persoonlijke aanpak om telkens de maximale verkoop/verhuur prijs te behalen.


U mag van ons verwachten dat we garant staan voor een eerlijke rechttoe-rechtaan aanpak. We gaan voor een optimale begeleiding en verbinden er ons toe om voor jou een professionele en gedreven partner te zijn.
Hierbij werken we steeds met de succesformule:


GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN.


Wenst u graag meer vrijblijvende informatie over onze werking of had u graag een gratis
waardebepaling van uw eigendom aarzel dan niet ons te contacteren.

Lange Kruisstraat 29

9000 Gent België

Bezoek op kantoor:

ma - vr van 10u-12u en 14u-18u

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Onder vennootschap BV Center Office Belgium - BTW BE 0789.642.950 - BIV 503 748 - BIV - 507 503 - Privacy

Als erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar onderworpen aan de BIV - plichtenleer.

Legale Informatie - Privacy

©2023 by The Digital Platform

bottom of page